MENIU
Acasa Despre noi Servicii Galerie foto Noutati Posturi vacante Angajeaza-te acum Contact

Proiect Judetul Braila

Activ Group Management este prezent cu echipamente si utilaje intr-unul din cele mai importante proiecte de infrastructura din Romania, proiect aflat in judetul Braila.

 Alaturi de echipamente precum basculante 8×4, excavatoare, incarcatoare frontale sau utilaje de tip Bobcat, una din cele mai importante categorii de echipamente de pe acest santier este cea pentru turnarea betonului.

 Suntem prezenti cu autobetoniere cat si cu pompe de beton cu o lungime ce variaza intre 40 si 42 de metri avand o capacitate de turnare maxima de 160 mc/h.  

 Pentru acest proiect complex ce cuprinde doua blocuri de ancoraj cu un diametru de 45 de metri, a fost nevoie de turnarea peretilor mulati la o adancime de 26 de metri.  De asemenea exista si blocurile turn formate din doua cercuri cu diametrul de aproape 27 de metri. Pentru fiecare strat de umplere, in grosime de 2 metri, este necesara o cantitate de aproximativ 3000 mc de beton.

 Utilajele ce fac parte din acest proiect sunt puse la dispozitia constructorului impreuna cu personalul deservent, acestia fiind asistati de echipe tehnice.