MENIU
Acasa Despre noi Servicii Galerie foto Noutati Posturi vacante Angajeaza-te acum Contact

Despre noi

S.C. ACTIV GROUP MANAGEMENT S.R.L., este cea mai mare companie ce are ca obiect de activitate inchirierea echipamentelor si a utilajelor destinate lucrarilor de constructii.

Avem in proprietate peste 500 de utilaje noi, acestea avand o vechime de maxim 3 ani. Printre utilajele pe care compania noastra le inchiriaza sunt: buldozere, autogredere, excavatoare pe senile, incarcatoare frontale, cilindri compactori, incarcatoare multifunctionale, buldoexcavatoare, automacarale, autopompe de beton, autobetoniere, autobasculante 8x4, autotractoare cu semiremorci basculabile si trailere pentru transportul echipamentelor.

Toate aceste echipamente sunt puse la dispozitia beneficiarilor cu personalul deservent necesar utilizarii lor.

Formand o echipa unita impreuna cu partenerii nostri, suntem intr-un proces continuu de dezvoltare a activitatii de inchiriere a utilajelor, pentru a participa activ la realizarea proiectelor derulate de catre cele mai importante companii de constructii internationale cat si nationale.

Misiunea Activ Group Management

Misiunea noastra este de a contribui la modernizarea comunitatii in care traim.
Vrem sa crestem mobilitatea conectand oamenii printr-o infrastructura mai buna, construind astfel si o alta imagine Romaniei.

Viziunea Activ Group Management

Viziunea noastra este sa devenim cel mai important partener care poate pune la dispozitie utilaje de constructii impreuna cu personalul calificat, atat in Romania cat si in Europa.

Valorile Activ Group Management

Suntem condusi de Valorile in care credem si care definesc echipa Activ Group Management.
Valorile ne reprezinta ca indivizi, ca organizatie si ne ajuta sa lucram impreuna in modul cel mai eficient, fiind cheia dezvoltarii noastre sustenabile.

Suntem uniti de un set comun de valori - responsabilitate, corectitudine, competenta, implicare, spirit de echipa – pe baza carora ne alegem noii colegi si actionam in activitatile noastre de zi cu zi:

Responsabilitate. Responsabilitatea este esentiala pentru domeniul in care activam. Asumarea proiectelor cu responsabilitate conduce la performanta.
Corectitudine. A face lucrurile in mod corect, onest este cheia parteneriatelor pe termen lung. Ne respectam angajamentele si cladim relatii de incredere.
Competenta. Am dezvoltat bune practici si suntem orientati catre excelenta. Prin expertiza si competenta avansata indeplinim cu succes proiectele clientilor nostri.
Implicare. Urmarim in permanenta sa oferim solutiile optime, in functie de situatii specifice, si actionam in mod proactiv.
Spirit de echipa. Este catalizatorul tuturor actiunilor noastre. Actionam impreuna, ne sustinem unii pe altii si dezvoltam un mediu in care a lucra in echipa determina obtinerea rezultatelor dorite.