MENIU
Acasa Despre noi Servicii Galerie foto Noutati Posturi vacante Angajeaza-te acum Contact

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.activgm.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea, si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

ACTIV GROUP MANAGEMENT isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Serviciile prezentate pe site-ul www.activgm.ro nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea ACTIV GROUP MANAGEMENT , veti contacta direct compania (CONTACT- link catre contact) sau (CERERE OFERTA – link catre formularul de oferta)

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea ACTIV GROUP MANAGEMENT si este protejat de legislatia Romaniei.

ACTIV GROUP MANAGEMENT este autorul site-ului www.activgm.ro si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, iconuri, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea ACTIV GROUP MANAGEMENT sau sunt licentiate de ACTIV GROUP MANAGEMENT pentru a fi folosite. Continutul site-ului www.activgm.ro, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al ACTIV GROUP MANAGEMENT.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii. 

ACTIV GROUP MANAGEMENT respecta drepturile intelectuale ale altor persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata intr-o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa adresati ACTIV GROUP MANAGEMENT o notificare care sa cuprinda: semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa-l reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate; o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate; o indicare a locatiei pe site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate; adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail a dumneavoastra; o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii; o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

In cazul unor eventuale conflicte intre ACTIV GROUP MANAGEMENT si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila – contactand compania pentru conciliere amiabila (CONTACT), iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile  in vigoare.