MENIU
Acasa Despre noi Servicii Galerie foto Noutati Posturi vacante Angajeaza-te acum Contact

Cariere

Noi suntem ACTIVII.

Activ Group Management.

Mereu in miscare, mereu adaptati la cele mai noi tehnologii, oferim solutii integrate partenerilor nostri pentru dezvoltarea proiectelor de infrastructura in toata Romania.

Suntem cea mai mare companie de inchiriere a echipamentelor si utilajelor destinate lucrarilor de constructii. Facem parte din ADN-ul celor mai ample lucrari de infrastructura din Romania si ne mandrim cu acest lucru.

Cu peste 5 ani de experienta, utilaje de ultima generatie si, nu in ultimul rand, un capital uman specializat, dam viata proiectelor ce contribuie la cresterea calitatii vietii pentru intreaga comunitate.

Rotile noastre se pun in miscare in fiecare zi. Acum, azi si in fiecare zi, in colturile diferite ale tarii, producem schimbarea si construim progresul.

Vino sa lucrezi alaturi de noi!

Pentru noi, oamenii sunt cea mai importanta resursa. Ei sunt cei care fac ca lucrurile sa se intample.

Abilitatile si expertiza lor tehnica, spiritul de echipa, loialitatea, simtul raspunderii, angajamentul pentru excelenta conduc afacerea noastra catre performanta, catre succes.

Credem cu tarie ca in echipa noastra Omul potrivit este la locul potrivit.

Scopul nostru ca angajator este sa devenim cel mai bun loc de munca pentru orice persoana care isi doreste sa lucreze in domeniul constructiilor.

De asemenea, una dintre actiunile noastre distincte este sa facilitam intoarcerea acasa, in tara, a specialistilor, a oamenilor care isi doresc o viata mai buna pentru ei si familia lor, care vor sa isi vada copiii crescand, aici, in tara lor.

Oferim tuturor colegilor nostri – celor care lucreaza la sediul central dar si celor direct implicati in activitatea de pe santiere - suport pentru formarea profesionala si dezvoltarea abilitatilor de care au nevoie pentru a performa.

De ce sa lucrezi alaturi de noi?

Dezvoltare continua

In cadrul Activ Grup Management, colegii nostri au oportunitatea de a se dezvolta profesional dar si de a lua parte la proiecte de impact.

Din prima zi in echipa noastra, iti oferim oportunitatea de a-ti folosi competentele profesionale.

Utilaje de ultima generatie

Flota Activ Group Management insumeaza echipamente si utilaje noi de la cei mai importanti producatori din lume - peste 500 de utilaje noi, cu o vechime de maxim 3 ani.

Un domeniu de activitate dinamic

Domeniul in care activam este plin de provocari. De aceea suntem mandri de colegii nostri si recunoscatori pentru implicarea si adaptarea lor rapida la orice schimbare.

Un mediu de lucru sigur

Siguranta este esentiala pentru operatiunile pe care le desfasuram in domeniul constructiilor. Am implementat cele mai riguroase standarde si proceduri de protectie pentru siguranta angajatilor nostri și a comunitatilor din jurul santierelor in care activam.

Anvergura

Proiectele pentru care punem la dispozitie flota noastra de utilaje si personalul aferent sunt derulate de catre cele mai importante companii de constructii nationale si internationale. Suntem direct implicati in proiecte de anvergura cu impact maxim: lucrari de infrastructura, proiecte de mari dimensiuni.

Iti place sa vezi rezultatele muncii tale? Iti doresti un job stabil si o remunerare corecta?

Vino si tu alaturi de noi!

Exploreaza AICI oportunitatile de job deschise in cadrul Activ Group Management si aplica direct completand acest formular si selectand jobul dorit:

Trimite-ne CV-ul tau

Vrem sa te cunoastem si sa exploram posibilitatile de a lucra alaturi de echipa Activ Group Management.